"El PP a Catalunya té una crisi de confiança en el seu electorat tradicional". Així ho ha explicat el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Hem viscut una crisi de confiança i del que es tracta és de treballar. Nosaltres representem a les persones que no són nacionalistes i són de centre dreta", ha detallat. "Hi ha molta gent que ha confiat en altres formacions polítiques. Hem de ser capaços de reorientar-nos i fer política. No hi ha una altra opció". Malgrat tot, Fernández insisteix que "el partit s'està recuperant, poc a poc, però crec que el PP a Catalunya té el seu espai".

Sobre la possibilitat d'aplicar la fórmula Navarra Suma a Catalunya, Fernández ha reconegut que ha anat "molt bé" a Navarra i que per tornar a guanyar a Catalunya "el constitucionalisme hauria de buscar una opció així". Tot i això, de moment no hi ha consens. Ara bé, el líder del PP català ha exposat que parlarà amb Lorena Roldán, nova líder de Cs a Catalunya, sobre el tema. 

Preguntat pels pactes del PP amb Vox, Fernández ha exposat que ell va pactar amb els socialistes a Tarragona fa uns anys. "S'han de fer governs", ha ressaltat. I ha recordat que "en una societat has d'acceptar que hi ha molta pluralitat".

El líder del PP a Catalunya ha volgut remarcar però que el "PP sempre torna". "Tothom fa especulacions, però la ciutadania sempre ens dona suport quan busca confiança i estabilitat. Estaré a disposició del partit si es convoquen eleccions a Catalunya", ha conclòs.