El president del Partit Popular català, Alejandro Fernández, ha criticat aquest dissabte el viatge que farà demà la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, a Waterloo (Bèlgica). Pel popular, suposa "caure en una retòrica populista, que és caure en el joc" del president Carles Puigdemont.

En declaracions als mitjans abans de participar en el campus de Noves Generacions de Catalunya a Sant Julià de Vilatorta, Fernández ha considerat que el viatge és "un error gravíssim". "Legitima un pròfug de la justícia. No és casualitat que el senyor Puigdemont estigui encantat de la vida d'aquesta visita", ha declarat.

Arrimadas va anunciar el dijous que aquest cap de setmana viatjaria a la ciutat belga on s'exilia el president Puigdemont per dir-li que "la República no existeix i que no és president de res, simplement un escapat de la justícia".

D'altra banda, en un tuit, Fernández també ha valorat la decisió d'Arrimadas de presentar-se a les eleccions generals del proper 28 d'abril com a número u de Ciutadans per Barcelona. El popular ha mostrat respecte però ha assenyalat que ell va prendre la decisió inversa deixant el seu escó en el Congrés perquè "on més falta feia donar la batalla de les idees i ser al costat de la gent era a Catalunya".