Els aldarulls de Gràcia han començat a fer la volta al món pels cinc continents i han arribat, fins i tot, a llocs com Austràlia o el Líban. The Guardian es fa ressò dels incidents que han protagonitzat els manifestants pel desallotjament del Banc Expropiat i posa en relleu que "l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, afronta la seva primera revolta popular després que esclatessin els primers aldarulls al barri de moda de Gràcia" perquè, a més, els manifestants han convocat cinc nits més de "confrontacions".

El rotatiu britànic treu a la llum com la policia va carregar amb porres i va disparar bales de goma amb punta d'escuma perquè els okupes van cremar contenidors i un camió de la neteja i van bolcar motocicletes i un cotxe. També aprofita per difondre com l'exalcalde de la ciutat comtal Xavier Trias va pagar un lloguer elevat de què els ocupants no en tenien coneixement i que aquest és el motiu pel qual l'alcaldessa actual, Ada Colau, no ha volgut continuar pagant-lo. 

Però aquest no ha estat l'únic mitjà internacional que se n'ha fet ressò. Molts han agafat la seva notícia d'exemple, com l'australià Yorkshire Observer.

La televisió russa RT també ha volgut fer difusió de la situació. Aquest mitjà explica que la nit de dilluns va haver-hi un detingut per les protestes –al qual se li va trobar més tard material inflamable a la seva motxilla– i quinze ferits, després que una part del mobiliari urbà quedés cremat i una gran quantitat de béns materials de patrimoni privat quedessin destrossats.

Així mateix, aprofita per donar a conèixer els fets de Can Vies d'ara fa dos anys –el maig del 2014–, quan hi va haver també incidents entre els manifestants i la policia pel desallotjament del centre social okupat del barri de Sants de Barcelona. 

Els aldarulls també han viatjat fins a Amèrica. A l'Amèrica del Nord i l'Amèrica del Sud, concretament a San Diego i l'Argentina. Els primers es fan ressò a través del digital The San Diego Union-Tribune de la segona nit d'incidents d'aquest dimarts explicant que hi ha hagut sis policies ferits, però que aquesta vegada no hi ha hagut detinguts.

De fet, el digital grec MatiaStaNea els agafa la notícia i també la comparteix. Per la seva banda, el lector de notícies Argentina News enllaça la peça de la versió en anglès de l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

La notícia també ha volat fins al Líban. The Daily Star publica els quinze ferits que hi va haver dilluns pels aldarulls i com una manifestació que començava a circular de manera pacífica va acabar sent una concentració "violenta".