La candidata del PDeCAT a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, ha anunciat aquest dissabte que els alcaldes i els "actius municipals" de la formació tindran un paper "importantíssim" en les llistes per a les eleccions del 14-F per evidenciar "el bon govern".

Així ho ha dit en la seva intervenció en una jornada sobre el món local que s'ha celebrat de forma telemàtica aquest dissabte el PDeCAT, una trobada en què ha emfatitzat que els alcaldes tenen i tindran "part activa" en el projecte del partit.

"Els últims dies hem estat sotmesos a més baralles que a solucions. A més rumors que a certeses. A més errors que encerts. I a casa nostra, la situació actual necessita tot el contrari, necessita els valors que representeu. El bon govern, el talent, la proximitat, el compromís, el rigor, el consens i el lideratge", ha dit l'exconsellera d'Empresa.

Chacón ha afirmat que si el PDeCAT governa a Catalunya el món local "no tornarà a ser menyspreat", i ha subratllat la importància de la mirada municipalista al Parlament, cosa que "s'ha notat" en l'actual legislatura per ser la que ha tingut un menor nombre d'alcaldes diputats.