L’alcalde de Tona, Josep Salom (CDC), ha convidat el portaveu de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, a participar als actes finals de la Festa Major d’aquesta localitat de la comarca d’Osona.

A falta de saber la resposta de Carrizosa, el gest de Salom arriba després que el polític de Ciutadans assegurés que a Tona “només són benvinguts els que se sentin identificats amb el llaç groc”, perquè al cartell de la festa hi apareix un d’aquests símbols de solidaritat amb els presos polítics.

En la missiva de l’alcalde, a la que ha tingut accés El Nacional, s’especifica que els dos polítics no es coneixen i per això Salom li fa un breu repàs dels encants de la localitat i afegint que, malgrat el que en pensi Carrizosa, a Tona hi són ben rebudes “totes les persones de pau, amb valors, humanitat, dignitat i respecte”.

 

 

 

Com s’ha donat la circumstància que Tona va haver d’ajornar alguns dels actes de la Festa Major, l’alcalde ha convidat Carrizosa a assistir, aquest dissabte, un concert d’havaneres que va ser ajornat. Amb sopar inclós. “Ens plauria que vingués amb temps per poder-li mostrar també els elements més representatius de Tona i convidar-lo a un tast de la nostra gastronomia”, ofereix l’alcalde. Acceptarà Carrizosa?