L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha donat positiu en la prova PCR de coronavirus. Pueyo es va fer la prova dimecres, després de confinar-se dilluns, en ser contacte de la seva directora de comunicació, Eli Borredà, que havia donat positiu.

L'Ajuntament ha informat aquest dijous en un comunicat que l'alcalde no té símptomes de covid-19 i que té previst presidir aquest divendres el ple municipal, que serà telemàtic, segons Europa Press.

Després de conèixer que la directora de comunicació havia donat positiu, es van confinar l'alcalde, el cap de gabinet d'alcaldia, Josep Maria Romero; la coordinadora de govern, Montse Bergés; la segona tinent d'alcalde, Jordina Freixanet, i la regidora Mariama Sall.

Les proves de PCR a les dos regidors, Jordina Freixanet i Mariama Sall i als membres del gabinet de l'alcaldia, també confinats preventivament, han donat negatiu.

Pueyo va publicar dimecres al seu compte de Twitter una foto que recollia el moment en què una persona dels serveis sanitaris li prenia la mostra. Va escriure llavors un missatge en el qual explicava que es trobava bé, sense símptomes.