Ciutadans ha apartat de les llistes el seu alcaldable per Reus, Juan Carlos Sánchez, després que aquest denunciés possibles "irregularitats" d'un "càrrec important" del partit. Segons ha avançat reusdigital.cat, Carlos Carrizosa va enviar un correu electrònic a Sánchez informant-lo que no seria el cap de llista per les eleccions municipals del maig, tot i que ja havia estat ratificat com a cap de llista pels pròxims comicis.

Sánchez també ha confirmat que, després de "mesos d'incertesa" el passat 29 de febrer el van ratificar com alcaldable per Ciutadans a Reus, tot i que va haver de renunciar a que els seus regidors a la ciutats no anessin a la llista perquè la cúpula del partit va considerar que cap dels tres reunia "les característiques per ser a la llista", això va comportar que se li "imposessin" altres noms.

Amb aquest moviment, segons Sánchez, la intenció del partit era esdevenir "un mur de contenció" de l'independentisme. Un cop firmat l'acord per liderar el partit a les municipals, el partit va demanar discreció al candidat.

Al cap de pocs dies d'haver firmat l'acord per les municipals, ha assegurat Sánchez, va arribar a les seves mans que "algú important" del partit podria haver comés irregularitats. Un cop aquí, l'actual líder de Cs a Reus va informar als seus superiors de la situació i ha explicat que la resposta ha estat "que m'han tallat el cap". Sánchez també ha confirmat que cap dels quatre regidors es donarà de baixa del partit.