El flamant alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, s'ha saltat el confinament per poder anar a veure un partit de bàsquet a València. Tot i no poder sortir de la seva regió sanitària, Albiol ha assistit al partit que han disputat aquesta tarda el Barça i la Penya de l'ACB. Tant les càmeres de la televisió que oferia el partit, Movistar+, com RAC1 han advertit que l'alcalde de Badalona estava present al pavelló amb una mascareta.

Ja són diverses les crítiques que acumula Albiol per haver anar fins a València per assistir al partit, entre elles la de la líder de l'oposició, Dolors Sabaté, i la del regidor de JxCat a Badalona, David Torrents, que ha demanat a l'alcalde que doni exemple i no se salti el confinament ni l'estat d'alarma.

Per la seva part, Sabaté ha constata que Albiol no és "ni entrenador, ni massatgista, ni delegat de l’equip ni hi ha anat per cobrir cap necessitat de ningú" al partit. A més, la líder de Guanyem Badalona ha carregat durament contra l'actitud d'Albiol, titllant-la d'"intolerable" i abús de poder i li ha recordat sacrifici que està fent la societat per complir les normes de l'estat d'alarma.

A més a més, també ha recordat que l'exalcalde de Badalona, Álex Pastor, va haver de dimitir per saltar-se el confinament i s'ha preguntat si se senten superiors a la llei i una "casta protegida".

Per poder fins a València sense saltar-se, Albiol hauria d'haver disposat d'un permís especial que acredités el seu trasllat per motius de residència o feina. El que se sap segur és que l'alcalde de Badalona no viu al País Valencià, per tant l'única explicació que encaixa amb l'aparició d'Albiol a València és que hi ha anat per feina.