El president del Partit Popular Català (PPC), Xavier García Albiol, ha exigit al Govern català que posi fi a la vaga que afecta l'aeroport del Prat. En aquest sentit, en un comunicat, el líder popular ha reclamat al Departament de Treball "que exerceixi la seva competència i actuï per mediar entre els treballadors i l'empresa". El conflicte és entre Aena, Eulen i els treballadors, però Albiol en responsabilitza la Generalitat.

"No es pot estar reivindicant de manera autòmata cada dia competències per a després no exercir-les, com passa en aquest cas", ha assegurat García Albiol. Considera que la vaga és "totalment desproporcionada" i la situació "absolutament inacceptable", perquè "perjudica no només la imatge de Barcelona, sinó que resulta tremendament injusta per als milers de catalans que fa un any que esperen les vacances d'estiu".

Segons el president del PPC, "la inacció del Govern demostra la seva incapacitat a l'hora d'afrontar els problemes reals dels catalans". En aquest sentit, ha afegit que es tracta d'un govern "que prima el fanatisme per sobre la competència dels seus membres".

Albiol ha afirmat que "les demandes dels treballadors no poden basar-se en el greu perjudici al conjunt d'usuaris de l'aeroport" i que "cap reclamació, per molt legítima que sigui, justifica una actitud amb unes conseqüències tan perjudicials".