El diputat i expresident del PP Xavier García Albiol ha ratificat avui la denúncia que va presentar al seu dia per l'ús de les seves dades personals l'1-O, davant del jutge de Barcelona que investiga els preparatius del referèndum.

Segons ha explicat el diputat i alcaldable del PP a Badalona als periodistes, avui ha estat citat per ratificar la seva declaració davant del titular del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, en la investigació que manté oberta pel presumpte ús irregular de dades personals dels ciutadans l'1-O.

García Albiol ha explicat que va posar aquesta denúncia quan va tenir "proves" que les seves dades personals s'estaven fent servir per al referèndum de l'1-O. El diputat va presentar la denúncia davant de l'Agència Catalana de Protecció de Dades, que la va arxivar, encara que el jutge d'instrucció ha decidit investigar-la arran de la sospita que va poder cometre's una "irregularitat o algun tipus de delicte", ha dit García Albiol.

"Avui he ratificat la denúncia i he anunciat que em presentaré com a acusació particular en aquest procediment", ha afegit el polític popular.