"Diners tacats de sang de les pallisses que reben els membres de l'oposició" a Veneçuela. Amb aquestes paraules el líder del PP al Parlament, Xavier García Albiol, ha reiterat la seva acusació a Podemos que, segons informacions publicades, es podria estar finançant "amb 5 o 6 milions de Veneçuela".

De confirmar-se aquestes informacions, Albiol ha respost Pablo Iglesias, qui ha anunciat avui que el denunciarà, que seguirà dient que Podemos es finança amb diners "tacats de sang" perquè no deixarà de dir "el que pensen la majoria de catalans". 

Abans, el secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, ha anunciat durant un acte amb els cercles del partit a Barcelona que denunciarà Albiol, per acusar-lo de rebre diners "tacats de sang" de Veneçuela per exportar el model bolivarià a Espanya.

"Els denunciarem", ha respost Iglesias en preguntar-se-li des del públic si es prendran mesures contra les declaracions. Iglesias s'ha mostrat fart dels insults que rep Podemos i ha demanat a la gent que respongui amb un somriure, perquè "hi hagi pànic en l'enemic davant el que no poden parar".