El coordinador general del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, ha insistit a presentar el PP com l'única garantia per frenar Podemos. Per fer-ho, Albiol ha estat tan contundent com acostuma. "Només el PP pot evitar que el comunisme governi Espanya", ha dit durant una visita a la Casa d'Andalusia de Girona. 

Albiol ha acompanyat el vicesecretari general del Partit Popular, Javier Arenas, la candidata per Girona al Congrés, Concepció Veray, i el sotssecretari i portaveu del PPC, Enric Millo. Segons Albiol, aquestes són les eleccions on els catalans s'hi juguen més. Malgrat tot, ha afirmat que “encara que a Catalunya estem en un moment complicat perquè els independentistes volen trencar Espanya i separar-nos, no se sortiran amb la seva, perquè som molts més els que volem seguir vivint en concòrdia, que els que ens volen dividir”. Ha assegurat que “és molt important que el proper 26 de juny tots aquells que ens sentim catalans i espanyols anem a votar el Partit Popular, ja que l'abstenció pot ser la nostra enemiga”.

García Albiol ha assegurat, com a president del Grup Parlamentari del PPC, que “mentre mantinguem una posició central al Parlament de Catalunya, ningú no ens separarà del gran projecte que és Espanya”. 

Camacho passeja per Vic

Mentre Millo i Albiol acompanyaven Javier Arenas a Girona, la presidenta del PP català i número tres a la llista de les generals, Alicia Sánchez-Camacho, ha fet un passeig pel mercat de Vic.

Camacho ha destacat que el PP és l'únic partit que "no canvia de discurs", a diferència del que, segons ella, fan Unidos Podemos i Ciutadans. Camacho ha acusat el líder de Podemos, Pablo Iglesias, de "descobrir el patriotisme i convertir-se en un 'salvapàtries'".