El president del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, ha anunciat que presentaran una denúncia contra la diputada de la CUP al Parlament Anna Gabriel, l'exdiputat David Fernàndez i "tota la tribu" d'Arran que aquest dilluns ha irromput a l'entrada de la seu dels populars de Barcelona per exigir un referèndum.

En declaracions als mitjans a les portes del PP després de la concentració, ha titllat de "feixistes" als diputats de la CUP al Parlament i, en concret, a Gabriel i als membres del moviment de l'esquerra anticapitalista i independentista Arran.

"Són un grup de feixistes que representen el pitjor i el més rebutjable de la societat catalana i els adverteixo que no ens espantaran ni ens callaran per moltes amenaces i violència que utilitzin", ha sentenciat Albiol en declaracions als mitjans a les portes del PP després de la concentració.

Ha dit sorprendre's cada vegada que els diputats 'cupaires' demanen empara al Parlament, quan el seu el PP els diu violents i considera que aquest dilluns, amb l'assistència de Gabriel a la protesta, es demostra que s'estaven quedant "curts", pel que ha reiterat que continuaran defensant la llibertat i la democràcia.

Albiol ha englobat la protesta en un acte d'impotència de l'independentisme "que necessita dissimular el seu fracàs perquè ni 18 després [de les eleccions del 27 S] ni en 18 anys ningú no proclamarà la independència de Catalunya".