El líder del PP de Catalunya, Xavier García Albiol, ha carregat contra Ciutadans per la forma com va organitzar la concentració d'ahir al passeig Lluís Companys de Barcelona, en la qual va resultar agredit un càmera de Telemadrid, i ha acusat la formació de connivència amb l'extrema dreta. Albiol ha censurat que Cs no evités la presència de "banderes de simbologia nazi o d'extrema dreta" a la concentració. 

El dirigent del PP ha retret també a Cs que, com a organitzador de la manifestació, "no va saber controlar" l'acte per evitar "insults" a polítics del PP, o l'agressió al càmera de Telemadrid.

"El PP va ser a la manifestació amb una representació, i vam fer el que tocava. Ara bé, si els responsables de la manifestació no tenen el control sobre la seva gent per evitar que s'insulti i s'increpi alguns polítics que hi van a donar suport, o que s'agredeixin periodistes, el problema el té qui organitza la concentració", ha assenyalat Albiol.

Durant l'acte va ser increpada l'exministra del PP Dolors Montserrat, a qui alguns dels presents van titllar de "traïdora".