El president del PP català, Xavier García Albiol, ha denunciat un nou atac amb pintura contra una seu del partit, aquest cop a Sabadell i ha declarat: "No ens silenciaran, ens exciten que defensem amb més energia el que creiem que és millor per a Catalunya”, assegurant que continuaran defensant les seves idees “igual o amb més força”.

Albiol ha declarat que la democràcia a Catalunya té una “anomalia” i que aquesta és que un “partit radical i extremista”, en al·lusió a la CUP i a l’organització independentista Arran, estigui “condicionant” les polítiques del Govern i ho qualifica de "tremendament perillós". En aquest sentit, Albiol ha dit que una de les conseqüències d’aquesta “anomalia” és que aquest col·lectiu es dedica a “amenaçar i agredir” aquells que pensen diferent.

Davant d'aquestes actuacions, Albiol ha assegurat que el millor que poden fer els catalans és "lluitar perquè el que representa la CUP quedi en la mínima expressió al Parlament o desaparegui".

Aquestes declaracions arriben després de l’atac amb pintura vermella contra la seu del PP de Sabadell, la segona que pateix una seu popular catalana en el darrer mes, on han aparegut pintades on es pot llegir "feixistes". Albiol ha explicat que la policia ja té coneixements d’aquests fets i ha expressat el seu suport als companys del PP de Sabadell.

Arran ha reivindicat l’acció a través d’un comunicat a les xarxes socials i ha explicat que l’han fet per “visualitzar qui són realment els feixistes”, al mateix temps que volen deixar clar que no són “ni la CUP ni la seva joventut”, tot i que asseguren compartir el mateix moviment polític.