Cada dia que passa sembla més clar que estem a punt d'endinsar-nos en una campanya electoral per a les pròximes eleccions catalanes i tots els polítics (de dins i fora de Catalunya) intenten fer de més i de menys per deixar en evidència els adversaris. 

És el cas del coordinador de Ciutadans al País Valencià, Toni Cantó, que s'ha burlat del moment en què un cartell d'En Comú Podem es queia de la paret mentre la seva candidata, Jéssica Albiach, feia una entrevista en directe. "El cartell, una senyal", s'ha burlat.

Pocs minuts després ha arribat la resposta d'Albiach. "Espera, Toni Cantó, que tinc el bo i t'agradarà més", li ha respost adjuntant-li un altre vídeo on darrere el cartell hi apareix (gràcies a un muntatge) el falç i el martell comunista i s'escolta de fons l'himne de la Unió Soviètica.

Per altra banda, en un vídeo difós pel seu equip de campanya, Albiach ha qualificat d'"escandalós" que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, pugui dimitir del càrrec per passar a ser el cap de llista del PSC. Ha explicat que amb la situació "molt complexa" per la Covid-19 a l'Estat, creu que no és adient que Illa "compti les hores" per dimitir com a ministre.

"És escandalós que vulgui dimitir prioritzant els interessos de partit per davant del que necessita el país", ha lamentat. La líder dels comuns a Catalunya ha repassat la situació de la Covid amb problemes amb la vacunació, peticions d'augment de restriccions, Ucis amb una ocupació "semblant" a la primera onada i "rècord" de contagis.