Les sessions de control del Parlament al Govern són cada cop més un espectacle televisiu. Així es demostra setmana rere setmana, i així s'ha tornat a veure al ple d'aquest dimecres. Ha estat just a l'inici de la sessió, quan el líder dels populars catalans, Alejandro Fernández, ha tingut l'ocurrència de convidar el president de la Generalitat, Quim Torra, a sopar a casa seva la nit de Nadal amb la seva família. 

Segons Fernández, que ha llançat l'oferiment entre riures i sorpresa dels seus companys d'hemicicle, la cita serviria perquè Torra, segons el popular, descobrís "una altra Catalunya". "Hi haurà menú mig asturià i mig català", ha continuat, assegurant que ja ho ha comentat amb la seva esposa i que, si hi anés, s'ho passaria "com no s'ho ha passat en tota la seva vida". 

En el torn de rèplica, Torra s'ha limitat a acusar a Fernández de fer només "comèdia" i li ha receptat que vagi ell a passar el Nadal amb els presos i exiliats. "Mare de Déu senyor, on hem arribat", ha conclòs, sense donar més transcendència al tema.