L'anunci del director de TV3 que la Corporació de Mitjans Audiovisuals (CCMA) es querellarà contra el líder de Ciutadans per injúries, calúmnies i un delicte d'odi, ha tingut una resposta irada d'Albert Rivera, que ha desafiat Vicent Sanchis a presentar les querelles: "Li envio la meva adreça: C. Alcalá, 253, Madrid".

Rivera va acusar TV3 de qualificar de "puta" la candidata de Cs al Congrés dels Diputats per Barcelona, Inés Arrimadas, fet que la direcció de la televisió pública nega, i per això emprendrà accions legals.

El líder de Ciutadans, que no s'ha cansat de repetir que la televisió pública catalana ha insultat Inés Arrimadas dient-li "puta", es refereix a aquesta qüestió en la piulada que fet avui a Twitter, pero canvia la formulació de l'acusació. Rivera assegura ara que ha estat un presentador deTV3 quién ha insultat a la lider del partit a Catalunya. I reitera que la televisió pública manipula.

Rivera repta Vicent Sanchis a fer un debat a la televisió per debatre sobre aquesta qüestió. "Posi data i hora", li engega el líder de Ciutadans. "L'espero al plató", conclou.

El president de Ciutadans assegura que ell no donarà ni un euro públic a TV3 si surt elegit president. "Pregui perquè surti Sánchez: si governem, se li haurà acabat la bicoca", afirma.