El cantant Albert Pla ha denunciat, en un vídeo difós a les xarxes socials, que ell "no es pot cagar en ningú" quan és a dalt d'un escenari, situació que ha titllat d'injustícia. Pla ha defensat la llibertat d'expressió dels artistes, que no passa per un bon moment després després de les condemnes als rapers Valtònyc i Pablo Hasel, entre d'altres, o les denúncies a l'actor Toni Albà o el cantant Evaristo Páramos.

En el vídeo, Pla ha qualificat d'injustícia aquesta situació ja que ell mateix assegura que allà on va qualsevol persona pot criticar, i fins i tot insultar, tot allò que vulgui, des dels polítics fins a la Casa Reial, passant pels banquers i l'Església, però els artistes, com ell, dalt d'un escenari no poden fer-ho.

Al vídeo el cantant posa diversos exemples de la vida quotidiana on la ciutadania critica l'actuació de diversos col·lectius com per exemple quan hi ha vaga de trens, que tothom critica els polítics o quan algú "no té ni un duro" que es "caga" en els banquers, les elèctriques i les telefòniques".

Pla acaba la seva defensa a la llibertat d'expressió exclamant que és una injustícia que ell no pugui criticar qui vulgui lliurament quan fa alguna actuació.