El secretari general de Podem Catalunya, Albano-Dante Fachin, ha replicat via Twitter el president de CSQP, Lluís Rabell, responent a una piulada sobre un article del catedràtic de dret constitucional Xavier Arbós a La Vanguardia. Rabell ha compartit un article titulat De la llei al buit, contrari a la llei de transitorietat i partidari de la tercera via. 

A Fachin no li ha agradat el comentari de Rabell i l'ha volgut replicar fent referència a la Constitució, en concret a l'article 2, que cita el mateix autor del text com a fonament dels seus arguments.  

El líder de Podem ha fet una captura de l'article mencionat de la Constitució i ha recordat (subratllant en el text, com es pot veure a la imatge) en quines circumstàncies es va redactar aquest article: sota influència militar.

Això és el que diu l'article 2 de la CE: "La Constitució es fonamenta en la indissoluble unitat de la Nació espanyola, pàtria comuna i indivisible de tots els espanyols, i reconeix i garanteix el dret a l’autonomia de les nacionalitats i de les regions que la integren i la solidaritat entre totes elles."