Aquest dimecres serà el sisè dia de protestes de dreta i extrema dreta davant la seu del PSOE al carrer Ferraz en contra de l'amnistia i del pacte amb ERC i possiblement amb Junts. La nit de dimarts va ser la primera on la violència va fer acte de presència i la policia espanyola va haver de dur a terme càrregues contra grups de manifestants violents que van trencar el cordó policial. Per evitar mals majors durant la nit d'aquest dimecres, les forces de seguretat de l'estat espanyol han desplegat un ampli dispositiu al carrer Ferraz i els carrers més pròxims a la seu socialista.

🔴 Manifestació a Ferraz contra l'amnistia, DIRECTE | Última hora de les protestes a Madrid

El carrer on s'ubica la seu del PSOE ha quedat tallat pels agents una hora abans de l'inici de la protesta, convocada a les 20 hores, i desenes de furgons policials, tanques per crear un reforçat cordó policial i un gran desplegament d'agents per evitar que la violència s'apoderi de Ferraz. L'antecedent de dimarts ha posat en alerta la policia, i avui volen evitar que els grupuscles ultres que ahir van causar importants disturbis puguin tornar a enfrontar-se als agents. En aquesta ocasió, a diferència de dimarts, l'ambient està més calmat, tot que ja s'han amuntegat en les tanques de protecció els primers assistents, si bé els carrers limítrofs a Ferraz segueixen oberts al trànsit. La convocatòria estava prevista a les 20.00 hores, com és habitual des que van començar les mobilitzacions a través de xarxes socials.

 

Vox fa una nova crida a la mobilització a Ferraz contra l'amnistia

La dreta i l'extrema dreta espanyola volen mantenir viva la flama de les protestes contra el PSOE i contra una possible amnistia, i demanen als seus seguidors que tornin a Ferraz. Després de més de quatre nits de protestes davant la seu socialista, i amb el destacat increment de violència que es va viure aquest dimarts al vespre a Madrid, ara des de Vox i les entitats que envolten la formació de Santiago Abascal volen mantenir la força de les protestes i evitar que es dissuadeixin. Des de Vox ja han confirmat que aquest dimecres enviaran representants del partit a Ferraz, i el sindicat Solidaridad, adscrit a la formació ultraconservadora, ha fet una nova crida a la mobilització a xarxes socials tot i que no hi ha cap autorització de la Delegació del govern espanyol per a la manifestació. Tot això, mentre diferents càrrecs de dreta i extrema dreta encoratgen les protestes per "frenar el cop de Sánchez".