La portaveu del PP a l'Ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, ha assegurat que en un país de l'àmbit anglosaxó, el ministre d'Hisenda hauria dimitit després de la filtració de dades fiscals com les que ha patit ella mateixa i el president d'honor del partit, José María Aznar. Aguirre ha atacat d'aquesta manera Cristóbal Montoro.

En declaracions a RNE, Aguirre ha indicat que es va filtrar la seva declaració de renda amb "pèls i senyals" i que si això passés al Regne Unit, "el ministre d'Hisenda ja no seria ministre" pel seu cas i el d'Aznar. "El ministre d'Hisenda en un país anglosaxó hauria dimitit pel cas d'Aznar i pel meu", ha insistit.

Preguntada sobre la compareixença de divendres l'exconseller de Presidència i Justícia Francisco Granados i si temia que pogués aixecar la manta, Aguirre ha assegurat que està "encantada" que comparegui i que se "sàpiga tot el que hagi fet". En aquest sentit, ha afegit que si ha fet una cosa il·legítima i "no diguem il·legal", ha de ser jutjat, i si ha "robat" ha de tornar els diners, sobretot si són "diners públics".

Suport a Cifuentes

D'altra banda, Aguirre ha carregat contra la portaveu del govern municipal, Rita Maestre, que ara "insulta" la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, en dir que la seva funció en la seva etapa de delegada del govern espanyol era "pegar la gent".

Aguirre ha defensat Cifuentes assenyalant que la seva actuació a la delegació era "modèlica" i que es va dedicar a "complir i fer complir la llei".

En aquesta línia, s'ha referit a l'actuació sobre l'acampada del 15 M a la Puerta del Sol per subratllar que això va ser un "atemptat contra l'ús de l'espai públic" i s'ha referit a edils d'Ahora Madrid que s'identifiquen amb el moviment, dient que ells "sí que van privatitzar l'ús de l'espai públic" en aquest cas.