Almenys cinc persones han resultat ferides aquest divendres al vespre durant la manifestació unionista que s'ha celebrat pels carrers de Barcelona. Dos dels ferits han estat professors de l'escola de batxillerat CIC, a la Via Augusta, un tercer, un home que es trobava en un bar. Els altres dos han estat uns joves a Passeig de Gràcia.

Els manifestants s'han aturat a les portes del CIC i han escridassat i insultat les persones que hi havia. En alguns moments, fins i tot s'han encarat als alumnes, la majoria menors d'edat. Dins de l'escola, s'han viscut moments de por i corredisses. Més tard, l'escola ha confirmat que dos professors han estat agredits, però que cap alumne ha pres mal.

Un altre dels ferits ha estat al carrer Mallorca, quan un grup d'ultres ha insultat a persones que es trobaven a les portes d'un bar. Un home encaputxat ha donat un cop de puny al nas a un altre, l'encarregat de l'establiment, que havia sortit a recriminar-los la seva actitud. L'home ha caigut a terra i, amb ajuda, ha entrat al bar amb el nas sagnant.

Dues persones més han hagut de ser ingressades a l'hospital de Sant Pau per contusions lleus. El Serveis d'Emergència de Catalunya han informat que es tracta de dos nois, de 31 i 32 anys. La CUP ha assegurat que són militants del seu partit que han estat apallissats.