Dues persones han denunciat agressions i intimidacions contra independentistes a Madrid, amb motiu de la manifestació contra el judici al procés. Una d'elles, la candidata d'ERC a l'alcaldia d'Olot, Anna Barnadas, afirma que la van insultar i intimidar un grup d'ultres. Per altra banda, al vespre un grup de 5 o 6 feixistes van agredir un independentista, en un bar. Li van trencar una estelada i una pancarta al cap. Aquests incidents se sumen als atacs contra els autocars que traslladaven independentistes, després de la manifestació, cap a Catalunya.

Al metro

Anna Barnadas ha denunciat que un grup de tres joves amb simbologia feixista la van insultar i li van estirar una bufanda groga que portava quan era al metro de Madrid, camí de la manifestació independentista d'aquest dissabte. Segons Barnadas, els tres nois la van increpar amb crits de "perra catalana" i li van prendre la peça de roba amb força. Això li va provocar una petita rascada al coll. Els fets van passar entre les estacions de Sol i Gran Vía de la línia 1.

A les xarxes socials també s'ha denunciat que un manifestant independentista va ser agredit al bar Regañadientes del carrer Almirante, a poca distància del lloc de la manifestació.