Dos joves de Palma de Mallorca han denunciat una agressió catalanofòbica a Palma de Mallorca, ho han fet a través d'una publicació a Facebook. Els nois asseguren que han rebut una "brutal pallissa" per la seva condició  sexual i per parlar en català

Segons relaten, els joves estaven passejant a la nit quan un grup de dos nois i una noia els van "començar a seguir amb males intencions". Expliquen que els van insultar per parlar en català i "es van posar amb nosaltres pel fet de ser homosexuals".

El digital dBalears indica que els agredits ja han denunciat els fets a les autoritats. Amb tot els nois han assegurat haver rebut molt suport i "seguir lluitant contra la discriminació amb més força que mai".

Aquesta és la segona agressió per motius de llengua que es produeix a Palma en un mes. A finals de gener un home d'edat avançada va ser insultat i escomès per dur un llaç groc en defensa dels presos polítics. Un home va sortir d'un cotxe i el va empènyer mentre la néta de l'ancià "plorava i cridava".