La comissaria de Mossos de la Bisbal (Baix Empordà) ha agraït al Consell local per la República que li fes arribar mascaretes fabricades per les Cosidores d'Anglès (la Selva), en plena pandèmia.

El Consell també ha informat que ha fet arribar 80 mascaretes a la comissaria dels Mossos d'Olot (Garrotxa), i 90 a la comissaria de Santa Coloma de Farners (la Selva).

El voluntaris del Consell per la República d'Angles, en coordinació amb les AMPA de les escoles de la localitat, també van repartir mascaretes infantils elaborades pel grup de cosidores del municipi, deixant-les a les bústies de cada menor. 

Els Consells locals per la República s'han mobilitzat en les darreres setmanes oferint tota mena d'ajuda per la pandèmia, gràcies a un denominat fons republicà d'acció solidària, que ha recollit més de 77.000 euros.

En col·laboració amb el Consell General de Cambres, el Consell per la República ha donat també ordinadors als centres de menors. I també mascaretes elaborades per cosidores dels consells locals.