El president del govern espanyol, Mariano Rajoy torna a Catalunya i tancarà el míting del Partit Popular al teatre de La Llotja de Lleida.

JuntsXCat

10.30h. Acte "Catalunya, primer e-stat digital del món" a Barcelona amb Carles Puigdemont i Elsa Artadi. Lloc: Seu de Junts per Catalunya, carrer Jesús, 3, Barcelona.

20:00h. Míting a Berga amb Carles Puigdemont i Jordi Turull. Lloc: Pavelló de Suècia, carrer de la Sardana, 24, Berga.

ERC

19:00h. Míting a Blanes amb Marta Rovira i Carles Mundó. Lloc: Teatre de Blanes, carrer Ample, 26, Blanes.

Cs

11:00h. Míting a Lleida amb Inés Arrimadas i Jorge Soler. Lloc: La Seu Vella, Lleida.

19.30h. Acte a Figueres amb Jean Castel i Juan Carlos Girauta. Lloc: Centre Cívic Joaquim Xirau, carrer de Vilatenim, s/n, Figueres.

PSC

12:00h. Míting a Amposta amb Miquel IcetaXimo Puig, president de la Generalitat valenciana. Lloc: Sala d'actes de El Casal, carretera Simpàtica, 6 d'Amposta.

19:00h. Visita a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat de Miquel Iceta. La visita començarà a la confluència dels carrers Mossèn Cinto Verdaguer i Pintor Fortuny.

CatComú

12:00h. Visita a la Fira de Nadal de Tortosa de Xavier Domènech i Yolanda Lòpez, cap de llista per Tarragona. La visita començarà al carrer Censal Sacosta, 8 de Tortosa.

18:00h. Acte al Vendrell amb Xavier Domènech i Pablo Echenique, secretari d’Organització i Programa de Podemos. Lloc: Teatre Municipal Àngel Guimerà, carrer Sant Jordi, 9, El Vendrell.

PP

13:45. Acte a Lleida amb Xavier García Albiol i Mariano Rajoy. Lloc: Llotja de Lleida, avinguda de Tortosa, 6, Lleida. 

CUP

11:00h. Presentació de la campanya "Tu votes, tu comptes" a Barcelona amb Eulàlia Reguant i Maria Ballester, els CDR i l'ANC. Lloc: Carrer de la Marina, 315, Barcelona.

19:00h. Acte a Sant Boi amb Mireia Vehí, exdiputada al Parlament. Lloc: Plaça Agricultura de Sant Boi de Llobregat.