Els serveis de seguretat de l'estadi Wanda Metropolitano van requisar ahir, centenars de samarretes, bufandes i xiulets grocs amb l'excusa que duien "un missatge polític". Els aficionats culers han denunciat a través de Twitter la seva experiència. És el cas del periodista de TV3 Òscar Armengol, que va anar a l’estadi com aficionat, i que explica explica com els agents van intentar treure-li un xiulet i van fer plorar el seu fill d’11 anys. Un espectador ha recollit el moment de la discussió entre Armengol i els serveis de seguretat. A les imatges de sent el públic dient "deixa'l, que només és un xiulet",

El periodista ha donat les gràcies als aficionat culers que van impedir que “se’ns emportessin del seient per negar-me a donar-los un xiulet”.

Un altre aficionada blaugrana, la Gemma Roig, que ahir va anar a veure la final de la Copa del Rei acompanyada de la seva mare i la seva germana, ha explicat al programa ‘Via Lliure’ de RAC1 que els van requisar les samarretes grogues però no les estelades. “Ens van mirar la motxilla i van veure que teníem la samarreta groga de l’Assemblea amb el missatge ‘És l’hora’. Ens van dir que no les podíem entrar perquè tenien missatge polític”.

La xarxa s'ha omplert de seguidors que han explicat la seva experiència amb els serveis de seguretat. És el cas de la Sandra Fillol a qui van requisar una samarreta no groga, sinó vermella per dur "missatge polític" 

També l'Anna Salicrú ha denunciat que li han fet treure la samarreta dins d'un furgó policial: