El jurista Joan Queralt ha advertit, en un missatge al seu compte de Twitter, sobre la gravetat del fet que es posés en marxa "una quimera que impliqués Carles Puigdemont en activitats terroristes".

Segons el jurista, si aquestes activitats terroristes "s'integren a la llista dels 32 delictes que conté l'euroordre", "faria el lliurament del president quasi automàtic".

Queralt fa aquesta reflexió després d'una nova filtració, en aquest cas de la Ser, sobre els CDR, sorgida de l'Audiència Nacional, que apunta ara a Puigdemont, després que en els darrers dies es focalitzaven en el president Quim Torra. L'emissora ha citat unes interlocutòries de presó que presenten una suposada trobada de 5 dels CDR detinguts amb la germana de Puigdemont, amb un contingut conspiratiu, i indica en aquest sentit que podria tenir "un component perillós"(sic).

No obstant, fonts de l’entorn del president a l'exili, asseguren a El Nacional que la informació és falsa atès que aquell dia la germana de Puigdemont es trobava a l'hospital amb el seu pare, que l'havien intervingut el dia abans, 14 de setembre, al vespre.