Els diputats al Congrés dels Diputats estan obligats a presentar dues Declaracions en el moment en que prenen possessió del càrrec: una de Bens i Renta i una altra d'Activitats. En aquesta última, els futurs diputats han d'incloure qualsevol activitat que realitzin més enllà de la política. 

Segons ha pogut saber infoLibre, Adolfo Suárez Illana, número 2 del PP per Madrid a la llista de Pablo Casado, va amagar en la seva declaració d'Activitats que és administrador únic d'una empresa amb interessos milionaris a Andorra. El citat mitjà especifica que, a 31 de desembre de 2018, Suárez tenia a Vall Banc una cartera de valors d'uns 7,5 milions d'euros i un préstec de 9,5 milions.

El dirigent de la formació unionista i també membre de la Mesa del Congrés és administrador únic i soci únic d'una companyia amb els seus cognoms: Suárez & Illana Inversiones SL. Aquesta empresa es va constituir a Madrid amb un capital de 3.006 euros el febrer de 2005 i un mes després la seva activitat va rebre un préstec de Banco Madrid de 18 milions d'euros per dur a terme inversions financeres.

El banc madrileny va deixar aquests diners a Suárez però el 2008, amb l'arribada de la crisi, la cartera de valors es va desplomar, explica infoLibre. Quan a Suárez li va arribar el moment de tornar el préstec el març de 2009, la seva companyia tenia un forat de 3,5 milions d'euros. L'actual diputat del PP es va negar a retornar els diners considerant-se una víctima de la mala gestió de l'entitat financera. 

Suárez i el Banco Madrid van iniciar una negociació que va acabar amb un acord el novembre de 2010 pel qual l'empresari va rebre un nou préstec a 20 anys. Aquest nou acord ja no es va realitzar a Madrid, es va fer a Andorra perquè el juliol de 2011 Banco Madrid va ser adquirit per la Banca Privada d'Andorra (BPA). En aquell moment, Suárez va acceptar que la cartera de valors i el préstec que tenia a Madrid es traspassessin a un compte a Andorra.

Adolfo Suárez estava obligat a declarar aquesta activitat al Congrés i, tot i la informació revelada, el portaveu del polític va assegurar que "Adolfo no du a terme cap activitat professional amb l'empresa".