Primeres hores de campanya pel referèndum i primers incidents. Durant aquesta nit de dijous a divendres, la primera de la campanya de l'1-O, s'ha dut a terme la tradicional enganxada de cartells arreu de Catalunya. Això ha provocat les primeres actuacions dels cossos policials com a policia judicial seguint les directrius de la Fiscalia, que va ordenar que no es permetés cap acció amb l'objectiu de col·laborar en la celebració del referèndum català.

A diversos punts de Catalunya, tant la Policia Local com la Guàrdia Civil han pres mesures contra els grups de persones, majoritàriament de la CUP i de les JERC, que enganxaven cartells a favor del 'sí' als carrers. 

A Les Cases d’Alcanar, tres militants de la CUP han estat aturats per la Guàrdia Civil mentre estaven penjant cartells. Ho ha denunciat el mateix partit a través del seu compte a Twitter. Els agents els han dut a la caserna del cos armat de La Ràpita. Després de ser identificats, han quedat en llibertat. 

A Cerdanyola del Vallès, agents de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra han identificat la regidora de Compromís per Cerdanyola (candidatura local de la CUP) i primera tinent d’alcalde, Elvira Vila, també mentre participava de l’encartellada a la ciutat. 

A Montcada i Reixac i Ripollet, la Policia Local ha aturat un grup de militants d'ERC i les JERC prop de les 12 de la nit. Els agents han identificat els joves i, després, els han confiscat el material de campanya que duien. En el cas de Montcada, els han requisat els cartells, una escombra i cola d’enganxar. Han assegurat que ho feien seguint les ordres de la Fiscalia.

La Policia Local també ha actuat identificant, confiscant material i arrencant cartells a Figueres, Masquefa, Premià de Mar i Llagostera.