L'activista dels CDR Adrià Carrasco, buscat per la policia espanyola per unes acusacions de terrorisme, rebel·lió i sedició, és a Brussel·les.

El jove, que era buscat per la policia el mateix dia que van detenir Tamara Carrasco a Viladecans, farà una roda de premsa aquest dijous al matí a la capital europea acompanyat del seu advocat, Christophe Marchand.

De fet, Carrasco compta amb el mateix equip legal que el president Carles Puigdemont, els exconsellers a l'exili i Valtònyc, i que coordina l'advocat Gonzalo Boye.

L'Adrià estava desaparegut des del 10 d'abril, quan la Guàrdia Civil va presentar-se a casa seva per detenir-lo. El jutge va emetre una ordre de detenció contra dos joves sota l'acusació d'un delicte de terrorisme per haver participat en el tall de carreteres promogut pels CDR. La policia va detenir un dels dos joves, Tamara Carrasco, però Adrià no va ser trobat a casa seva. Fins avui no s'ha sabut on era.

Dijous, l’Adrià Carrasco compareixerà davant la premsa a l'UNPO (Unrepresented Nations and Peoples Organization) per primera vegada des que va optar per l’exili. Ho farà al costat del seu representant legal, Christophe Marchand, i el membre del grup de suport 'Adri et volem a casa', Efrem Blázquez. Marchand coneix de prop la situació a Catalunya ja que també és part de l’equip legal de Puigdemont i els exconsellers a Brussel·les, tant en el procés de les euroordres contra ells com en la demanda interposada contra el jutge Pablo Llarena.