Els CDR han passat a efectuar tàctiques esmunyedisses per poder mantenir els talls de trànsit a Barcelona davant de la pressió dels Mossos d'Esquadra. És el que s'ha vist aquest dimarts al vespre tant a l'avinguda Meridiana com a la Gran Via.

A la Meridiana, els manifestants han tallat inicialment el carrer, com ja porten fent durant 44 nits consecutives. Al cap d'una estona, però, han hagut d'aixecar provisionalment el tall i canviar d'estratègia davant de la presència de la Brigada Mòbil dels Mossos.

Els mobilitzats han pujat a les voreres i han anat tallant la Meridiana caminant molt lentament quan el semàfor es posava en verd. Això ha provocat que la mateixa voluntat de la policia catalana per dispersar la concentració fos la que tallés el trànsit.

Per la seva banda, els CDR que han tallat la Gran Via a l'altura del carrer Entença han estat retinguts i identificats per agents dels Mossos. Poc després, els manifestants s'han mogut i han efectuat un altre tall a la cruïlla entre la Gran Via i el carrer Rocafort, a un carrer del tall inicial.