Un fortuït accident de trànsit en el qual s’ha vist involucrat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha servit de pretext perquè es despertés l’odi contra Catalunya des de certs sectors espanyolistes. Tot i els desperfectes del vehicle arran de l’impacte produït per la roda d’un camió, el xoc no ha tingut més conseqüències i Puigdemont ha sortit il·lès de l’accident, però les reaccions han estat polèmiques.

A les xarxes socials, la línia general dels comentaris mostraven missatges d’ànim i de suport cap al president, entre ells el de la líder de l’oposició, Inés Arrimadas, que també ha celebrat l'actuació de la conductora dels Mossos. No obstant això, tant a Twitter com a Facebook també han tingut cabuda nombrosos insults i expressions ofensives.

Per tenir una idea de la dimensió dels fets, només cal entrar a la pàgina de Facebook de Libertad Digital i llegir els comentaris dels seus lectors. 

A banda de Facebook, a Twitter també s'han encadenat missatges que flirtejaven amb l'accident o expressaven el seu menyspreu cap al president de la Generalitat. Heus aquí una sèrie d'exemples: