Els joves acampats a la plaça Universitat de Barcelona, que ja han passat la quarta nit consecutiva de protesta, han informat a Europa Press que viuen en una situació de tensió davant "un més que probable desallotjament".

Les mateixes fonts veuen probable que els desallotgin abans de dimarts, ja que PP i Vox han convocat actes electorals dimarts i dimecres a la mateixa plaça o en llocs propers, han dit.

Han reiterat la seva crida a que acudeixi més gent, per evitar el desallotjament, i s'han organitzat torns per mantenir-se desperts durant la nit davant la incertesa sobre el desallotjament.

L'acampada continua amb la seva programació diària, i aquest diumenge sortirà de la plaça Universitat una columna cap a una cassolada en protesta per l'arribada a Barcelona del rei Felip VI, convocada per Arran a l'avinguda Diagonal a les 20.30 hores.

A més, en el cinquè dia d'acampada han programat debats i xerrades sobre urbanisme i habitatge, una actuació de 'castellers', la seva assemblea i la visualització del documental 'Les Resilients'.