El ministre de Transport, José Luis Ábalos, blanc de les crítiques de l'oposició per la seva trobada amb la vicepresidenta de Veneçuela, Delcy Rodríguez, a l'aeroport de Barajas, ha respost aquest dissabte a aquells que, com Vox i PP, demanen la seva dimissió: "D'altres potser estan en la política de passada. Jo vaig venir per quedar-me i no em fa fora ningú".

Així ho ha manifestat el també secretari d'Organització del PSOE durant un acte de partit a Santiago de Compostel·la, on ha confessat ser al mig d'un cap de setmana "una mica estrany". "En fi, molesta, però no m'impacta. Sabeu per què? Perquè vinc de molt lluny, en això hi soc des de l'any 76", ha explicat.

Després d'agrair l'"ànim" que, segons ha dit, li traslladen els membres del partit, ha matisat: "Sincerament, tampoc no és que em faci molta falta. Tinc clara quina és la meva tasca". "Quan passa una cosa d'aquestes, sabeu en què penso? En el president del govern. Quan a un li molesta aquesta ximpleria, imagineu-vos el president del Govern, amb una pressió tremenda que porta anys aguantant", ha prosseguit.