Comença el dilluns 19 de juny i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arranca la teva jornada amb la selecció de notícies essencials del dia d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats del món de l'esport, no et perdis res i només en uns minuts!

Daniel Sirera, a favor d’un pacte de govern PSC-PP

Després de facilitar l’alcaldia de Barcelona a Jaume Collboni juntament amb els Comuns, Daniel Sirera proposa ara un pacte de govern a Catalunya entre el PSC i el PP. En una entrevista a El Mundo, Sirera considera que és el que voldrien la majoria de catalans.

Tres enquestes pronostiquen una victòria del PP el 23J

Dilluns d’enquestes sobre les eleccions del 23 de juliol. Segons els sondejos que avui publiquen El País, El Mundo i El Confidencial, el PP guanyaria còmodament les eleccions i l’únic dubte és si juntament amb Vox arriben a la majoria absoluta.

Setmana de Sant Joan molt calorosa

Avui, i la resta de la setmana serà molt calorosa, amb temperatures que superaran els 30 graus a bona part del país i els 35 en alguns punts. En alguns llocs del Pirineu avui podrien haver-hi tempestes de tarda.

Espanya guanya la Nations League

Espanya ha guanyat aquesta nit la Nations League de futbol després d’imposar-se Croàcia a la tanda de penals a la final. El partit i la pròrroga havien acabat 0 a 0.

El Barça es posa 2 a 0 a la lliga ACB

El Barça està a una sola victòria de guanyar la lliga ACB de bàsquet. Ahir es va imposar per un sol punt al Madrid i ara la sèrie, amb un 2 a 0 a favor dels blaugrana, es trasllada a la capital espanyola on demà s’hi juga el tercer partit.