Comença el dijous 22 de juny i des d'ElNacional.cat et portem cinc titulars destacats d'aquesta jornada. Arranca el teu dia amb la selecció de notícies essencials d'avui. Des del més destacat en política fins a les darreres novetats del món de l'esport, no et perdis res i només en uns minuts!

1. En llibertat, amb polèmica, els detinguts a Sitges 

Aquesta nit han quedat en llibertat totes les persones detingudes per un presumpte cas de corrupció a l’Ajuntament de Sitges, entre elles l’alcaldessa Aurora Carbonell, d’Esquerra . Hi ha polèmica perquè ara s’ha sabut que la jutgessa que porta el cas només va ordenar escorcolls i no detencions, de manera que l’arrest de l’alcaldessa va ser decisió de la policia espanyola.

2. Aquest migdia s’acaba l’oxigen al submarí del Titanic

S’acaba el temps en la recerca de les cinc persones desaparegudes prop de les restes del Titanic. Malgrat que hi va haver cert optimisme per la detecció de sons a la zona, les esperances es van exhaurint perquè es calcula que al migdia s’haurà acabat l’oxigen al submarí.

3. Consulta els resultats de la selectivitat i la nota de tall

Ja es poden saber les notes de la selectivitat. Amb les qualificacions també es podrà calcular quina és la nota de tall que li queda a cada alumne per accedir a la carrera desitjada. ElNacional.cat publica avui tota la informació sobre aquest procés.

4. Calor: més que ahir, menys que demà

Continua la tendència a l’alça de la calor. Avui hi haurà temperatures superiors a les d’ahir, però durant la revetlla i el dia de Sant Joan encara en farà més. Aquesta tarda poden caure ruixats a comarques de Girona i nord de Barcelona.

5. Gundogan ja és del Barça

S’espera que avui es faci oficial el fitxatge d’Ilkay Gundogan pel Barça. El migcampista del Manchester City, que s’ha rebaixat el sou, ja ha passat la revisió mèdica i el seu contracte és per dues temporades amb opció a una tercera.