L'avinguda Meridiana de Barcelona ha estat tallada de nou per 41a nit consecutiva, malgrat la pressió policial. Els manifestants han tornat a tallar ben puntuals i com estava previst a l'alçada de Fabra i Puig a les 20h, sense la presència dels Mossos d'Esquadra. Tan sols quatre cotxes de la Guàrdia Urbana cobrien els voltants per controlar la fluïdesa del trànsit.

Tall Meridiana @lalertacanal

Foto: L'Alerta

45 minuts més tard han arribat quatre furgons, dos de la BRIMO i dos dels ARRO, acompanyats d'un cotxe dels Mossos, envoltats d'agents antiavalots que s'han disposat a dispersar els concentrats sense carregar i els han dividit en dues parts, una a l'estació de Sant Andreu Arenal i l'altra ha pujat pel passeig de Fabra i Puig. Alguns manifestants han decidit moure alguns contenidors enmig de la calçada sense cremar-los per tal de barrar el pas als furgons policials.

Tall meridiana barricades Fabra i Puig @lalertacanal

Foto: L’Alerta

Tot i el desplegament dels antiavalots, els manifestants no han desconvocat l'acció i s'han reagrupat per, al cap de 20 minuts, tallar de nou la Meridiana a l'alçada del carrer de les Antilles, punt on no hi havia presència policial.

Video: Meridiana Resisteix

Però la tranquil·litat només ha durat 10 minuts. Dos furgons dels Mossos han arribat ràpid en aquest nou tall i una desena d'agents antiavalots han sortit disparats dels vehicles per començar a carregar fortament contra els manifestants. Aquest desplegament ha acabat amb dos detinguts, un per atemptat a agents de l'autoritat en llançar ampolles de vidre a la línia policial i un altre per amenaces vers els agents i desordres públics.

Video: Anonymous

Amb tot, s'ha reproduït la mateixa situació per tercer dia consecutiu on els Mossos han acabat desallotjant novament el tall a la Meridiana.