L'entrevista al president del govern espanyol d'EFE, on Sánchez manté la seva intenció de buscar una sortida dialogada per a Catalunya, ha deixat 20 titulars destacats sobre diferents temàtiques. Els destaquem per punts.

1.- Eleccions.- "El plantejament del Govern sempre ha estat el mateix, esgotar la legislatura, arribar fins a l'any 2020".

2.- Pressupostos.- "Presentarem els pressupostos en el pròxim Consell de Ministres, el dia 11 de gener, divendres vinent, perquè Espanya avanci".

3.- Suports pressupostaris.- "No només mirarem a les forces independentistes, li estendrem la mà també a Ciutadans i al PP".

4.- Catalunya.- "La proposta política que resolgui la crisi a Catalunya ha de sortir de Catalunya".

5.- Article 155.- "Aquells que advoquen per un 155 perpetu el que volen és perpetuar la crisi a Catalunya".

6.- PP.- "Quan Casado parla que l'única manera de governar és l'|entesa entre el PP, Cs i Vox per descabalar el PSOE està renunciant a guanyar eleccions i està lligant el seu futur polític al de la ultradreta".

7.- PSOE.- "L'únic partit, i això ho diuen tots els estudis demoscòpics, que és la primera força política i que aspira a representar una majoria dels espanyols és el PSOE i aquest Govern".

8.- Cs.- "Jo aspiro a representar, no només a la part socialdemòcrata al nostre país sinó també a aquest corrent liberal que representa tolerància, respecte a les minories, els drets, les llibertats i que estan posant en qüestió determinades formacions amb què està pactant Ciutadans".

9.- Eleccions europees.- "Borrell és un extraordinari ministre d'Afers Exteriors i podria ser, també lògicament, un extraordinari candidat a les eleccions europees, però hi ha moltes persones més".

10.- Candidatures.- "Hi haurà independents a les llistes, com n'hi ha hagut en el Govern d'Espanya."

11.- Avió oficial.- "El que és subjacent en el fons, com en moltes altres coses, és el plantejament de no reconèixer la legitimitat de l'actual Govern".

12.- Judici 1-O.- "No es pot indultar qui no està condemnat".

13.- Tuit del PP amb el vídeo humorista.- "En 140 caràcters el PP va resumir com entén la seva manera de fer oposició".

14.- Govern Andalusia.- "El Govern serà respectuós amb la formació del nou Govern a Andalusia, no qüestionarà la seva legitimitat, però garantirem la igualtat a tots els territoris del país".

15.- PSOE andalús.- "A Andalusia s'estava tancant un cicle polític i a Espanya s'està obrint un cicle polític i aquest cicle polític qui l'està obrint és el PSOE a nivell estatal".

16.- Susana Díaz.- "El futur del Partit Socialista a Andalusia ho elegiran i ho decidiran els militants".

17.- Exhumació de Franco.- "Està sent més llarg del que inicialment vam preveure, però això és bo perquè està garantint el dret de les persones al·ludides a al·legar i plantejar les seves diferents visions i discrepàncies i, quan arribi el moment i es finalitzi el procediment administratiu, el Consell de Ministres resoldrà".

18.- Brasil Bolsonaro.- "El futur mai no s'ha conquerit fent passos cap enrere".

19.- Tren extremadura.- "Hi empatitzem i li donarem la resposta deguda que necessiten els ciutadans extremenys".

20.- Foto Mendia amb Otegi.- "Respecto la decisió que pugui prendre Múgica, però si hi ha hagut una persona que al llarg d'aquests últims anys ha defensat la memòria de les víctimes i la convivència al País basc és Idioia Mendia".