Izquierda Unida ha denunciat l'aparició de 16 conills morts en l'espai reservat als cartells electorals d'Unidas Podemos a La Puebla de Almoradiel (Toledo). En el seu compte oficial de la xarxa social Facebook, IU de La Puebla de Almoradiel ha qualificat de "menyspreable" aquest acte i ha considerat que "és molt trist que una imatge així pugui donar-se al nostre poble".

També ha penjat una foto a Facebook, en la qual es veu els conills morts formant una mitja lluna sobre sis cartells electorals, dos en els que apareix la imatge del coordinador federal d'IU, Alberto Garzón, amb l'anagrama electoral d'Unidas Podemos, uns altres dos en els quals figura el lema "un país que lluita per una societat feminista que posi la vida al centre" i uns altres dos en els quals es llegeix "tot el poder per la cosa pública".

IU de La Puebla de Almoradiel ha indicat: "Per a nosaltres no és una imatge que pugui passar-se per alt i condemnem i denunciem aquesta acció des de l'equip d'Unidas Almoradiel i l'agrupació local d'Esquerra Unida".