Vox està pensant en Rita Corbín Barberá, neboda de l'exalcaldessa del PP de València Rita Barberá, per ser la número 2 de la formació a les eleccions del País Valencià del proper 26 de maig. Fonts de la formació d'ultra dreta ho han explicat a Moncloa.com i han afegit que la neboda de Rita Barberá es va afiliar a la formació d'Abascal l'any passat. 

El proper 23 de febrer Vox celebrarà una assemblea general per modificar els estatuts interns del partit; allà es decidirà si la formació celebra primàries perquè els afiliats puguin escollir els caps de llista.

El citat digital assegura que Corbín Barberà seria la número 2 de la llista amb independència de la candidatura que guanyi les primàries. Darrerament s'especulava amb que la neboda de l'exalcaldessa fos la candidata a l'ajuntament de València (seguint els passos de la seva difunta tieta) però Vox la prefereix al Parlament.

La família Barberà, enfadada amb el PP

A principis d'aquest 2019 es va conèixer que María José Catalá seria la candidata del PP a l'ajuntament de València i aquesta va exposar que la seva intenció era treballar sobre "l'herència dels governs de Rita Barberá". La família de l'exalcaldessa va publicar un comunicat criticant l'ús electoral de la seva figura per part dels que van votar per "prendre-li l'acta de senadora".

La família fa referència al text de 2016 que van firmar alguns membres del PP valencià per demanar la reprovació de Rita Barberá a les Corts valencianes pel cas de corrupció Taula.