Toni Cantó, actor i diputat i Rocío Gil advocada i ex fallera major de València 2018, es perfilen com a possible tiquet electoral de C,s a l'ajuntament de València a les eleccions de maig de 2019. Així ho estan presentant, oficiosament, des de la formació taronja encara que el partit de Rivera no donarà a conèixer, abans del mes de gener, els noms dels que encapçalaran les candidatures a la Generalitat i les principals ciutats del país.

Des de fa mesos també s'ha especulat amb la possibilitat que Cantó siga cap de cartell a la Generalitat, opció que no es descarta a la vista de les declaracions que l'actor ha realitzat últimament: "em sembla atractiu i m'il·lusiona tornar a treballar a la capital de Túria"

2000 afiliats per 6000 candidats

Ciutadans, igual que el PP, està realitzant les seves enquestes de popularitat testant dels pocs noms que té per liderar les diferents candidatures. El problema creixerà exponencialment quan arribi el moment d'elaborar les llistes municipals doncs, per a concórrer en tot el territori valencià, calen sis mil sis-noms quan C, s tot just arriba als dos mil afiliats.

A Cantó sembla agradar-li portar a la exfallera Major com a número dos, si finalment ell és candidat a l'Ajuntament de València, però qui encara no gaudeix de tots els beneplàcits és Rocío Gil que, encara que ja assisteix d'oient a tots els actes públics del partit, el seu nom encara no ha estat ratificat per l'actual portaveu de Ciutadans a València, Fernando Giner. Uns parlen de dubtes i altres de reticències.

Altres travesses interessades apunten el nom de MariCarmen Sánchez com a possible número u en la candidatura de Ciutadans a la presidència de la Generalitat Valenciana. Sánchez, és l'actual síndica del grup parlamentari a Les Corts i exerceix aquesta funció de portaveu i coordinació des que els anteriors síndics Carolina Punset i Alexis Marí presentaren la seua dimissió i abandonaren el partit per obertes discrepàncies ideològiques i de funcionament.