El 17 de febrer del 2011, avui fa exactament 8 anys, es van tancar els darrers repetidors que emetien TV3 al País Valencià. Amb motiu d’aquest aniversari, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) demana la recepció de la televisió pública catalana.

En un comunicat, ACPV denuncia que el tancament "va ser producte d’una acció il·legal del govern valencià del PP" ja que el govern no tenia "potestat legal per tancar les emissions de TV3". L'entitat recorda que tot i que el Tribunal Suprem va decidir en favor seu, el govern popular va procedir en el tancament de la cadena.

L'entitat cultural apunta que l'actual govern valencià, amb el socialista Ximo Puig al capdavant, ha mantingut la "censura imposada pel PP" tot i que quan va accedir al govern va justificar la continuïtat del tancament dient que "calia esperar a l’obertura de la nova ràdio i televisió valencianes (À punt) per executar la reciprocitat amb TV3". À punt ja fa uns mesos que està en funcionament.

ACPV indica que només reclamen "el compliment de la llei, el respecte a les sentències del Tribunal Suprem i als acords de les Corts Valencianes, i la no acceptació a la pràctica d’actes il·legals".

En la mateixa línia, sentencien que "no hi ha cap raó" per mantenir TV3 tancat a no ser que es tracti d'una "cessió al xantatge de l’extrema dreta, amb un cost de credibilitat per a qui deia o feia una cosa en l’oposició, i fa la contrària quan governa".