Vistos els últims resultats electorals i, seguint el camí que assenyalen, he elaborat un programa electoral imbatible que em doni el poder. L’estratègia és aplicar-lo, primer en la versió normal per anar consolidant el projecte i, a continuació, augmentar la intensitat de cara a anar per a la majoria absoluta en una segona legislatura.  

Prengui nota dels trets fonamentals:   

1- Prometo instaurar un règim de corrupció total i absolut. Ei, però tota nostra. Faré les lleis necessàries per impedir la corrupció dels altres. No a la corrupció dels que no siguin dels nostres! La corrupció, pels de casa!

2- La corrupció que prometo implantar afectarà tant el partit com les nostres butxaques particulars i la realitzarem a tots els nivells de la societat. Concessions administratives, llicències, contractes, ajuts...

3- Qualsevol militant que no sigui corrupte, serà expulsat IM-ME-DI-A-TA-MENT del partit i denunciat a la policia per idiota. Els votants no corruptes seran investigats d’ofici i si no se’ls troba res punible, perdran els drets de sufragi. Ells i la seva família.

4- A la clàssica rotonda d’entrada que hi ha a cada poble, serà obligatori instal·lar un monument al suborn. Naturalment, l’obra per fer la rotonda i la mateixa obra monumental seran adjudicades per suborn i pagades amb diner negre. Si es pagués alguna part de forma legal, el contracte quedaria immediatament rescindit.

5- Serà obligatori usar totes les eines i instruments per boicotejar les lleis que no ens agradin o que puguin impedir el normal desenvolupament del nostre projecte. Les nostres lleis passaran sempre el filtre dels organismes legals formats per gent col·locada allà per nosaltres i triada entre la gentussa més servil i amb menys escrúpols. En cas que algun cop es revoqués alguna de les nostres lleis, la persona en qüestió seria cessada de forma i manera irrevocable en menys de 12 hores. I en menys de 24, serà detinguda.

6- En relació a la meva dedicació a aquesta ingent tasca, ja anuncio que serà inexistent. La meva prioritat és no fer res. No tinc projecte ni ganes de tenir-ne cap. Jo vinc aquí a passar l’estona i a no pencar. Treballar no és bo per a la salut i la meva salut és prioritària.

7- Si algun dia els meus votants comencessin a estar descontents amb la meva manera de fer les coses o, més ben dit, de no fer-les, llavors jo sí que els faré coses. Concretament els faré por. “Ui, ui, ui, que vénen els comunistes!!!”. “Ui, ui, ui, que vénen els monstres peluts que es mengen les iaies indefenses!!!”. “Ui, ui, ui, que sense mi el caos!!!”. I diversos ui, ui, ui, més.

8- Finalment, dir-vos que jo sí que sóc de fiar. Jo sí que compliré les meves promeses. No com altres que anuncien corrupció, conspiració, arbitrarietat i falta total de democràcia i de transparència i al final falten a la seva paraula.

Fora la bona gent. Visca el règim corrupte!!! Visca la societat corrupta!!!