La Real Academia Española (RAE) ha presentat durant aquestes festes tan assenyalades dues noves entrades afegides a les definicions ja establertes de les paraules "terrorista" i "nazi". Vegem-les.

-Terrorista: Es considera terrorista qualsevol ciutadà que després d'un any d'investigació per part de la Guàrdia Civil, se li trobi en el seu poder qualsevol substància o objecte. I qualsevol, vol dir QUALSEVOL. Des de 100 grams de galets, a una marededéu de Montserrat que li dones la volta i neva, passant per una moneda de 50 cèntims d'euro. En base a aquesta troballa, qualsevol ciutadà podrà ser detingut, acusat de ser un terrorista. I qualsevol, vol dir QUALSEVOL.

Tres mesos després de la detenció, o qualsevol altre espai de temps que es consideri convenient i necessari, aquesta persona, o persones, poden ser posades en llibertat sota fiança per una quantitat de diners qualsevol a determinar aleatòriament.

Un cop aquesta persona o persones, hagin estat posades en llibertat sota fiança; per exemple, l'endemà de Nadal i ni un dia abans, ni dos, ni cap altre dia qualsevol abans de Nadal sinó sempre l'endemà; la nota OFICIAL de la Sala Penal de l'Audiència Nacional dirà, textualment, el següent:

“Sin encontrar en la pericial elaborada por los dos técnicos del Grupo de Desactivacion de Explosivos (GEDEX) de la Guardia Civil de Barcelona referencia a la existencia de explosivos y sí únicamente de sustancias que debidamente mezcladas y siguiendo los correspondientes procedimientos técnicos pudieran llegar a convertirse en explosivos (precursores), disponiendo el recurrente de documentos con información para elaborar explosivos (...) No existe en el registro del domicilio la sustancia ‘termita’ sino precursores de la misma, que no son en sí mismas explosivos, sin entrar a valorar las declaraciones de descargo del recurrente en el sentido de que las sustancias eran utilizadas en su trabajo de restaurador”.

Pel que fa als mitjans de comunicació i als polítics representants (i servidors) del règim que els alimenta generosament que vulguin referir-se a aquests casos de terrorisme, la RAE recomana passar d'un titular inicial a 23 columnes (o més) del tipus “Los CDR ultimaban un atentado terrorista en Cataluña el ‘día D’ con goma-2 que tenían en su poder” a usar el dia de la posada en llibertat un simpàtic “La Audiencia rebaja la investigación sobre los CDR” en un raconet i ben petit. O bé optar directament pel silenci més absolut.

-Nazi: A partir d'ara es considera nazi qualsevol persona o persones que assisteixin a una actuació de cant coral realitzada al Palau de la Música de BCN en la qual, mentre soni l'himne nacional de Catalunya, els allà presents el cantin i mostrin banderes estelades. L'adjectivació podrà venir acompanyada de qualsevol gracieta nivell festa de final de curs de la classe dels galifardeus mutants.

Guardans

La RAE recorda que l'ús d'aquestes dues noves definicions ara afegides està exempta de qualsevol responsabilitat. Només faltaria. I si vostè no hi està d'acord, escolti'm, faci com la gent decent i no es fiqui en política, hòstia! I si ho fa, no sigui idiota i posi's a la banda dels que poden actuar amb total impunitat. Home, és que sembla mentida que a la seva edat encara se li hagin de dir les coses...