Si hi ha gent que defensa que la Terra és plana no ha de sorprendre'ns que existeixin defensors de les circumferències quadrades o que la Covid és un muntatge. Però, un muntatge de qui i per fer què? Així en genèric dels que volen controlar i esclavitzar el món. A partir d'aquí la cosa es complica.

D'entrada, els 780.000 morts causats per la pandèmia els despatxen dient que no existeixen perquè ni els han vist ni han vist les autòpsies. Imagino que els que han perdut un ésser estimat són actors de La Cubana fent el paper de familiar de difunt. I aquests morts que no ho són haurien no mort per un patogen que ha estat alliberat a propòsit per poder aplicar-li a la humanitat una vacuna que s'activarà a través del 5G i dissenyada per destruir l'àcid ribonucleic (RNA) dels humans i així provocar un descens de la població del planeta. Darrere de tot estarien Bill Gates i George Soros, que amb aquest pervers pla es farien més milionaris del que són.

Els negacionistes són, bàsicament, dignes representants d'una ultradreta que aprofita la por i la inseguretat generada pel virus a veure si hi pesquen alguna cosa. Però també hi ha diversos exemples d'inadaptats socials clàssics, gent que busca protagonisme, enrabiats amb el món en general, persones desorientades davant uns canvis socials cada cop més ràpids i que cada cop entenen menys i els que neguen la realitat com a mecanisme de defensa (si no accepto el que passa, no passa i em quedo tranquil).

Una característica comuna és que són molt actius a la xarxa, on provoquen el famós efecte “timbaler del Bruc”, consistent a fer molt de soroll com si fossin un exèrcit quan la realitat és que són un puto nen tocant un puto tambor. I també insulten molt i són molt vehements. Coses de tenir la veritat absoluta.  

Naturalment, no val la pena intentar raonar amb ells (ni amb elles). En primer lloc perquè només faltaria haver de discutir amb algú que defensa que la Terra és plana, però sobretot perquè com va dir Carl Sagan “No pots convèncer de res a un creient perquè les seves creences no estan basades en evidències, sinó en una arrelada necessitat de creure”.

Per entendre millor el moviment li proposo repassar algunes piulades del compte “Resistencia Democrática”. Aquest moviment, impulsat per una ciutadana que es diu María Luisa Fernández, ha intentat capitalitzar les cassolades del passat mes de maig al carrer Núñez de Balboa de Madrid, al cor de la Zona Nacional, i la manifestació negacionista de diumenge a la plaza Colón, amb suport d'un Miguel Bosé que últimament diu unes coses que fan sospitar que al llarg de la seva vida ha consumit algun producte que no estava gaire fi. Possiblement caducat i tot. El producte. Bé, i també ell.

Resistencia Democrática defensa que la Covid és cosa de Bill Gates, el 5G i el bla, bla, bla, però amb l'afegit d'implantar a Espanya una dictadura Chavista.

1Chavista

Una dictadura que tindria el suport dels immigrants a qui es compra amb la renda mínima...

2Paguita

... el suport del Partit Demòcrata dels EUA, aliat a l'hora de destruir estàtues de Colom...

3Estàtues

... i de Greta Thunberg i els Antifas mexicans.

4Greta ThunbergPer sort, Resistencia Democrática té el suport de personalitats com Álvaro de Marichalar...

5Marichalar... per denunciar les mentides de la Covid per denunciar que Frigo vol trencar Espanya...

6Frigo

... i avisar-nos d'un futur que ja és aquí on la dictadura chavista usarà el 5G per obligar-nos a pixar davant de Bill Gates mentre sentim la discografia de Miguel Bosé.

7Fake News cutres

Sensacionalment delirant.