Això d'Europa és increïble. Sap que pretenen ara? Doncs volen que la Junta Electoral Central (JEC) acati les resolucions del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) i del Parlament Europeu. Com si aquest parell de dos fossin algú davant la JEC. Increïble! Quin atreviment! Realment no sé on anirem a parar.

Però, a veure una cosa... Com pot ser que encara ara Europa desconegui la infal·libilitat de la teoria JECcèntrica? Però, és que no llegeixen la premsa feta a Madrit (concepte)? Però, és que no es miren els programes de televisió que fan a les cadenes privades espanyoles? A aquestes alçades de la pel·lícula, a aquests europeus amics dels colpistes-assassins-bolivarians-comunistes-idetot els hem d'explicar que la JEC és al centre de l'univers mundial galàctic i que la resta de tribunals, parlaments, organismes, persones humanes i éssers vius en general giren al seu voltant? M'estan dient que una colla d'arreplegats europeus aspiren a ser més la JEC? M'estan dient que podent ser el gran Ptolemeu ara pretenen ser un Copèrnic qualsevol?  

Escolti, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) no és ningú. Ja ho diu la pròpia definició de si mateix sobre les seves atribucions: “Interpreta la legislació de la UE per garantir que l’apliquin de la mateixa manera a tots els països membres i resolt els litigis entre els governs nacionals i les institucions europees”. On està escrit que la JEC o el Tribunal Supremo hagin d'acatar les seves arbitràries decisions? Enlloc! Doncs aquí s'ha acabat el tema.

I pel que fa al Parlament Europeu, quina vergonya emetre comunicats un dia com el de Reis, que és d'alegria, il·lusió i recolliment. En una jornada de joia per les famílies, va i publica notes plenes de rancúnia que inciten a l'odi contra la bona gent. Imagini's on hem arribat que el Parlament Europeu, com si tingués dret a decidir sobre què passa al Parlament Europeu, va i redacta aquest atac frontal a la independència dels Estats: "Seguint la sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea del passat 19 de desembre del 2019, durant la sessió plenària del 13 de gener del 2020, el Parlament Europeu prendrà acta de l'elecció com a diputats europeus de Toni Comín, Oriol Junqueras i Carles Puigdemont". Quin despropòsit!

I ara vostè em dirà: “Escolti, és que ni la JEC, ni el Supremo ni ningú ha comunicat res oficialment a Europa i lògicament Europa continua els tràmits previstos”. Doncs bé, la resposta és molt clara: i? Si no han contestat potser és que tenien altres coses a fer més importants, no? I en tot cas, els organismes europeus no poden extralimitar-se en les seves funcions i ignorar la totpoderosa JEC. Ara bé, si el que volen és erosionar la confiança dels espanyols en el projecte europeu i provocar el vot als partits populistes i nacionalistes que volen destruir la UE, endavant.

Ah, per cert, la part de la frase anterior que va en negreta està copiada textualment del comunicat que ha publicat aquest tarda de dilluns Ciudadanos i que signava Luis Garicano, cap de la Delegació del partit al Parlament Europeu. Efectivament, és el món al revés. Visca Ptolemeu, mori Copèrnic.