A mi no m'enganyen. No és gens fútil l'absència de Pablo Iglesias a la reunió on España (¡Viva!) ha claudicat davant els lazis colpistes comprats pel traïdor Sánchez per trair la pàtria que vam donar-nos entre tots. Ai perdó, he posat traïdor i trair a la mateixa frase. Corregeixo. Volia dir que Sánchez ha dialogat amb els nacionalistes i contra l'altra meitat de Catalunya que... Vaja, ara m'he deixat el “traïdor”... Bé, tant se val, com que fa mesos no paren de repetir-la, vostè ja se sap la frase, oi?

Doncs això, que diuen que Iglesias no hi era per una amigdalitis. Reeeees, no en faci cas. Realment té el coronavirus. Vol la prova? On va sorgir el virus? Exacte, a la Xina. Què són els xinesos? Comunistes! Com Iglesias. I on s'han diagnosticat molts casos? Efectivament, a l'Iran. Qui es va finançar a l'Iran? Iglesias i els podemites!!! I sap on començaran aviat a sortir casos com a bolets? A Veneçuela!!! Perquè la vicepresidenta Dalsy Rodríquez es va reunir en secret amb Iglesias a Madrid quan ella va estar amb l’Ábalos i les maletes plenes de... no... perdó, Dalsy és allò pels nens quan estan malalts... no es diu Dalsy, és diu Delcy... sempre ho confonc, però vostè ja m'ha captat el contuberni judeo-masònic.  

I la prova definitiva: quin és el nom oficial del virus? Covid-19. Doncs bé, com es deia la mascota dels JJOO de BCN? Covid, correcte! I com és el 19 al revés? 91, justament l'any abans dels Jocs. És un missatge en clau confirmant l'autoria catalana d'una pandèmia mundial que, realment, té com a objectiu acabar amb la vida dels que no s'han plegat a la xenofòbia dels adoctrinats per TV3, l'escola controlada per filòlegs excursionistes, Ràdio Estel i les botigues de venda a granel del bari de Gràcia de BCN i de Berga.

Total, que com la reunió d'avui a La Moncloa era per pactar com els fasciocomunistes i els colpistes lazis introdueixen el coronavirus a Espanya per acabar selectivament amb el constitucionalisme i la gent decent, aquesta columna torna a ser un servei públic. Tot seguit, consells perquè la gent honrada que es vesteix pels peus eviti ser sacrificada a mans del terrorisme víric de Sánchez, Torra, Otegi, Guardiola, Lluís Llach, la ratafia i Txarango.

No es posi una màscara. No serveix per a res. Posin-se'n 53 i colli-se-les molt fort a la zona del nas i la boca, no fos cas que caiguessin i vostè es contaminés. Si veu que en un moment donat es posa una miqueta lila, recordi que és el color de moda.

Al contrari dels que fan córrer aquests dies, la ingesta d'orina infantil no mata els virus. En canvi, l'orina d'adult, sí. Begui'n un mínim de dos litres al dia. Els caps de setmana aprofiti per visitar granges de garrins, convisqui amb ells a la cort i refregui's molt amb la seva matèria orgànica (la del porc, no la seva pròpia de vostè). La ingesta és optativa, però recomanable.

El Cobi-92 es pot transmetre per una mala higiene de les mans. Renti-se-les sovint amb àcid sulfúric, que desinfecta molt. Si veu que no acaba de fer net, mai és sobrer un petit viatge a les centrals nuclears d'Ascó o Vandellòs. Quan hi sigui, posa les manetes dins del reactor i ja veurà com s'ha acabat el coronavirus per sempre.

Un altre remei molt efectiu són el fred i la neu. La ciutat siberiana de Iakutsk ofereix el clima perfecte. La temperatura mitjana de tot l'any és de 10 sota zero, però en aquesta època és de -43,2. La mitjana!!! Sortint de Vandellós o Ascó, vostè agafa el ja famós tren de les Terres de l’Ebre i en un moment (o menys) ja hi serà. No li cal ni maleta perquè es tracta de passejar-se conill pels seus carrers. En minuts veurà com ja no nota cap problema per respirar, ni té mocs, ni cap molèstia. Ni e res. I a més el cutis li quedarà finet-finet.

No, i no cal que m'agraeixi aquests savis consells. Ja sap que aquí hi som sempre pel calgui. I si és per combatre els traïdors, encara més.