Comences empresonant un govern sencer, comences suspenent una autonomia en nom de la Constitució, una llei que precisament prohibeix suspendre autonomies, i acabes prohibint el color groc. En aquest cas, ha estat la Junta Electoral la que ha prohibit il·luminar amb aquest color l'aigua de les fonts i els edificis de BCN​.

I si es decidís que els llaços de la solidaritat fossin de color kiwi, també prohibirien aquest color en fonts i edificis. I també la producció i venda de kiwis, en general. I si es decidís que, per simbolitzar la llibertat, s'usés una imatge d'aigua brollant, prohibirien l'aigua de les fonts. I l'aigua, en general. I si es decidís usar la imatge d'una font com a simbolisme representatiu d'alguna cosa, prohibirien les fonts. Amb la qual cosa podria acabar succeint que es decidís usar la imatge de la Junta Electoral de manera al·legòrica i la Junta Electoral prohibís la pròpia Junta Electoral.

I, pel mateix motiu, es podria prohibir La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses. O el Gran Recapte. Per què? No sé... per exemple perquè la solidaritat que promouen només beneficia una part de la societat i no a tota? Si jo tinc una malaltia que no és infecciosa, La Marató em discrimina. Si el meu problema d'exclusió social no és estrictament alimentari perquè resulta que tinc un hort sinó que on no arribo és a no poder pagar el rebut de la llum i del gas, el Gran Recapte de menjar em discrimina. I, per tant, sota l'excusa de la solidaritat estan promovent realment la insolidaritat contra una part de la societat.

I, encara més. Si hem quedat que TV3 adoctrina i que és una TV sectària que llença els diners produint mentides, com em puc fiar de la netedat de les iniciatives solidàries que organitza? No s'haurien de prohibir, per si de cas? I si TV3, una TV sectària, fa publicitat del Gran Recapte, no l'està contaminant i la converteix també en sectària?

I, ja posats, per què prohibeixen el groc dels edificis i no prohibeixen els Pares Noel lligats a les baranes dels balcons. Els normals i els que inclouen unes llumetes que volen semblar una escala. No són grocs, però a mi m'ofenen. I jo també tinc dret a no ser ofès, no?

En tot cas, la Junta Electoral ha posat el groc de moda i ha aconseguit que a partir d'ara molta gent vagi pel món amb una peça groga a la vestimenta. I que, en canvi, ningú vesteixi amb un Pare Noel dels que fan veure que pugen per les façanes. Fins que també els acabin prohibint i els posin de moda, una cosa que espero que no succeeixi perquè no la podria suportar.